Nyheder

Lolland Falster Ponytrav

Nyheder i LFPT

 

21. oktober 2018

 

Championatsfest 2018

 

Hej Alle

 

Hermed indbydelsen til championatsfesten 2018 der holdes lørdag d. 3 november på Nysted Efterskole - kuske spiser gratis til festen :) se indbydelsen her: Championatsfest

 

24. August 2018

 

Rangering af ponyerne til Derbyløbene

 

Hej Alle - her kan du/i se en liste over ponyerne, hvordan de er rangeret til og kunne deltage i derbydagens store derbyløb søndag d. 9 september

 

Se listen her: Rangliste til derbyløbene

 

28. februar 2018

 

Ponymåling på Pølsedagen d. 10 marts

 

Hej Alle

Lørdag d. 10 marts kl. 12.00 er der ponymåling af vores ponyer. I år med andre personer fra DPVF, der er blevet uddannet målere i starten af februar.

Måling af ponyerne er i år gratis, da forbundet betaler for målingerne af ponyerne. Vi vil anbefale så mange som muligt, at komme med deres pony og få den/dem, da muligheden er der. Grunden er at der er vedtaget i forbundet at målinger foretaget af DRF, ikke kan godtages fra d. 6/4-13 og fremefter på ponyerne, hvor er de målt før den dato, skal de ikke, og er de færdig målt i Sverige, er dette godkendt og skal ikke måles om.

Skal de komme igen og måle på et andet tidspunkt, kan dette koste en 400 kr ca.

Samme dag har vi også besøg af folk fra SPT, da vi har lavet fælles målerdag med dem

 

20. februar 2018

 

Referat af generalforsamling 2018 og konstituering af bestyrelsen

 

Så er årets generalforsamling veloverstået. Referatet kan du læse på foreningssiden, hvor du ligeledes kan se konstitueringen af bestyrelsen, som foregik lige efter generalforsamlingen.

 

20. januar 2018

 

Indkaldelse til generalforsamling søndag d. 18 februar

 

Hej alle

Der indkaldelse til generalforsamling i foreningen, søndag d. 18 februar kl. 14.00 på Kikko

Se indkaldelsen her: Generalforsamling 18 februar

Bestyrelsen har også et par forslag som i kan læse her: Forslag til generalforsamling

 

18. januar 2017

 

Indkaldelse til generalforsamling søndag d. 19 februar

 

Hej alle

Der indkaldelses til generalforsamling i foreningen, søndag d. 19 februar kl. 14.00 på Kikko

Se indkaldelsen her: Generalforsamling 19 februar

 

23 december 2016

 

Slutstillingerne i vandrepokaler og årets kusk/pony titler 2016

 

Hej alle..... Vi vil gerne takke alle for et godt år og en hyggelig afslutningsfest :)

Her kommer slustillinger for vandrepokalerne, der er kørt over sæsonen samt slutstillinger i årets kusk og ponytitlerne...... God fornøjelse ;)

 

Slutstillinger i vandrepokaler

 

Slutstillinger i Årets kusk og ponytitler

 

09 august 2016

 

Käck og Laura vandt DM u. 100 cm i Skive :D - plus andre gode LFPT sejre

 

I den forgangne weekend repræsenterede Laura Spuhr Nielsen, Kamilla Gilsgaard, Morten Møller, Clara Skovgaard, Sabine Mortensen og Maria Blæsbjerg klubben til DM i Ponytrav i Skive med i alt 10 ponyer.....

Først ude var Laura med Käck og Clara med Billy i DM u. 100 cm over 1100 m autostart og hvilken start det blev på dagen for klubben :)

Fra start skød Laura Käck af ude fra spor 8 af, men indvendig skød Flaminco med Coco fra DPV frem og de gik side og side hen mod første sving, hvor også nu Granit II med Adam fra FPTG kom i angreb i tredje spor, men fik et par galopper på og det benyttede Laura sig til og presse sig til føring med Käck over mod bagerste langside i modvinden og holdte en fin fart derfemme, mens at Adam og Granit II et lille stykke efter skød fin fart efter Laura, som også fik så småt kontakt med Käck og Luara ind mod opløbsstrækningen, hvor vi fik en spændende dyst, hvor Adam forsøgte og forsøgte at nå forbi, men Laura holdte hovedet koldt og kunne styre Käck til sejren i DM u. 100 cm., kort men sikkert :)

Clara fik en fornuftig start og sad midt i feltet og styrede Billy rundt til en god 5 plads i løbet, hvilket var hendes første DM løb, så det er stærkt gået og køre sådan en god placering hjem :)

I dagens 3.løb var Morten i auktion første gang denne dag, hvor han kørte Lukas II ind til en god 4 plads, efter at have haft et dårligt spor 8 bag startbilen.

I dagens 4.løb var Laura ude i DM u. 110 cm med Johannesberg Neon. Fra start skød Gransjöns Kinder med Oliver fra CPK og Emmeros Celine med Camilla fra BPT frem, hvor Laura kørte med i ryg på disse og havde god kontakt med de udbrydere derfremme, men i udgangen af sidste sving, rullede Johannesberg Neon over i noget pasgang, desværre for Laura, som kostede en fin 3 plads i DM u. 110 cm

I dagens 7.løb var Morten ude med Mindy - efter en uheldig start kørte Morten roligt med rundt med Mindy og kom ind på en 7 plads

I dagens 8.løb var Kamilla Gilsgaard til start med Ernst Romeo i DM u. 128 cm

Fra start skød Kamilla frem mod spidsen, efter at den indvendige Micklas med Sara fra JPVF, havde en galop på da bilen slap feltet og Kamilla styrede nu løbet i front og fik med sig i ryg HS Didilipom med Rasmus fra JPVF og de fik et par længder ned til feltet. Eter 500 m ca kom Micklas dog tilbage i løbet og kom frem udvendig på Kamilla og Ernst og disse to kuske satte farten op og gav hinanden en god duel derfremme, mens Rasmus lunede HS Didilipom i ryg. Ind mod opløbet satte Sara farten ekstra op med Micklas, hvor nu Rasmus trak til angreb med HS i tredje spor og Kamilla kørte med indvendig med Ernst, men ca 100 m før mål fik Sara kæmpet MIcklas forbi Ernst Romeo og Kamilla, som måtte tage til takke med en kanon fin andenplads bag Micklas i tiden 1.53,8.

I dagens 9.løb var Kamilla til start med Pralinus i DM u. 135 cm

Fra start skød Una Fra Skovbogaard frem til spidsen med Selma fra JPVF og Kamilla listede ned i ryg med Pralinus og lunede sig bag Una, som gik afsted i høj fart..... I omgange var Kamilla ude og prøve presse farten op med Pralinus, som dog endte i en galop og efter den 3 galop, krøb Kamilla ind i ryg og gemte Pralinus...... Ned af opløbet begyndte Una at se træt ud og Kamilla prøvede derfor chancen igen og trak Pralinus ud til angreb og nærmede sig hele tiden et overtag på den førende og lige da det ser ud til at de er på vej forbi ruller Pralinus desværre over i galop i en måske DM sejr eller 2 plads ihvertfald :( øv øv øv

I dagens 10 løb var Sabine til start med Noller og Maria til start med Felix i DM u. 148 cm

Fra start skød Vita med Rasmus fra JPVF til spids og Sabine krøb ned i ryg, mens Maria søgte mod inderbanen med Felix.... Hele tiden lå Noller bag den førende og forsøgte at følge den hele vejen ind i mod, men Vita var for overlegen og vandt sikkert foran Noller og Sabine, som dermed fik en rigtig fin 2 plads. Maria og Felix kæmpede det bedste de kunne hele vejen og fik en rigtig flot 5 plads :)

I det 12 opgør på dagen var Kamilla til start med Kålmans Prinsen

Fra start skød Kamilla til spids med Prinsen og med sig i ryg fik de Ramid og Attila, som siden forøsgte og følge Kamillas tempo med Prinsen, som travede godt derudaf og kunne gå fra ned over opløbet til en sten sikker sejr og dermed var LFPT kuskene oppe på 2 sejre :)

Senere på dagen var Billy og Clara først ude i et handicap løb, hvor de desværre blev disket

Morten var dernæst ude med Lukas II som kæmpede en brag kamp i et tæt samlet felt i et andet handicapløb og tog en 7 plads

I det 16 opgør på dagen var Laura med Käck, Morten med Mindy og Maria og Felix i auktion for 2 gang...... Her fik Morten en god start med Mindy og kørte frisk frem mod den førende og overtof spidsen for den, men bag den havde sig en hård konkurrent, som den stred med ned over opløbet og Morten vile ikke give og fik holdt Mindy forreste og vandt kort men sikkert..... Dernæst fulgte Laura og Käck på en god 4 plads, efter at have været kraftig generet af en konkurrent, der trak med op i banen og fik dem til og stå stile inden de kom fri af denne og kunne genoptage jagten efter de førende og havde de ikke haft denne kraftige genering på, havde der måske været dobbelt sejr til LFPT kuskene i dette løb..

Maria og Felix kæmpede på hele vejen og kom ind sammen med det øvrige felt og blev nr 8

I det 18 opgør - Politikkens elite serie - var Kamilla ud med Ernst Romeo

Fremme i føring satte Amaya med Ida Marie fra DPV en god pace på løbet, som gjorde det svært for de bagved kommende ponyer at hente meter ind, men Lucil og Mads fra ÅLPT, kom frem ind mod sidste sving på Amaya med Ida og gik forbi og gik siden mod sejren foran Amaya..... Et stykke efter gik Ernst godt for Kamilla, som nåede og kæmpe sig frem til en god 4 plads i serien og vigtige point frem mod finalen i derbyweekenden :)

Derefter i det 19 opgør var Kamilla til start med Kålmans Prinsen

Derfremme igen blev der kørt til, for at gøre det svært for de bagved liggende ponyer skulle nå frem.... Kamilla fik god fart på sin pony hele vejen og rundt sidste sving kunne begynde og trække ud til angreb og med et ned over opløbet gik de frem til en overlegen sejr og dermed sikre 4 sejr til LFPT holdet denne blæsende DM dag det var i Skive :)

I det afsluttende opgør på dagen var Noller og Sabine ene om at repræsemtere klubben efter at Kamilla havde måtte slette Pralinus, da denne var blevet halt

Fra start kom Sabine godt afsted fra sit tillæg og fik Noller op i rigtig god fart. Derfremme forsøgte de at køre til, for at de hurtige ponyer, ikke skulle nå frem, men over på bagerste langside kunne man ane at de hurtige ponyer nærmede sig hurtigt de førende og rundt sidste sving var Sabine godt fremme med Noller og trak denne ud til angreb og de fløj frem mod mål i kampen om sejren med Miré med Melissa fra JPVF og Felix II med Sidsel fra Skive og bedst som Sabine og Noller er ved at passere de indvendige ruller han over i galop som vinder og faktisk ryger indvendinge Felix II også i målgalop, så 3 hesten Miré for Melissa vandt løbet.... Øv for Sabine at det lige skulle ske :( ellers havde de rundet en fantastisk LFPT dag, der kunne have endt i 6 sejre, 2 DM og 4 andre sejre, men vi er også mere end stolte af jer kuske, Kamilla, Laura, Morten, Sabine, Clara og Maria, over i viste så gode køre egenskaber og viste klubben så godt frem med de fantastiske gode resultater :D

 

Vi vil gerne ønske Laura stort tillykke med sin DM titel med Käck, samt et stort tilykke til Kamilla og Morten med deres sejre :D samt ikke mindst et tillykke til jer andre der hentede gode placeringer og viste god kørsel

 

08. marts 2016

 

Spændende serie fra sæsonstart af

 

Veidelands præsentere forårets form kusk/rytter.

 

En ny spændende sæson står for døren, og for at hjælpe de aktive kuske/ryttere samt ponyer med at få gang i træningen, er der en lille gulerod at træne efter.

 

Vi lancere en ny løbsserie som omhandler alle ordinære løb fra 9. April til 21. Maj.

 

Forårets form Kusk/Rytter hedder serien. Det går i al sin enkelthed ud på alle som starter får point efter følgende skala 20-15-10-7-5. 3 point til øvrige fuldførende samt 1point til øvrige(Disk, Opg, Dist)

 

Men da nogle køre/rider mere end andre vil man kun kunne få point for dagens bedst placering.

Så har man en sejer og en 4. plads får man ”kun” 20 point.

 

De 3 med flest point hædres i vindercirklen den 4. Juni. Ved evt. pointlighed er det flest sejre der vinder.

 

Der vil være fine præmier i form af gavekort til Veidelands travudstyr på. 250,- 150,- 100 kr

 

Vi håber det nye tiltag vil blive taget godt imod, så vi ser rigtig mange ekvipager fra sæsonpremieren.

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen LFPT.

 

 

27. februar 2016

 

Bestyrelsen har efter seneste generalforsamling d. 21 februar, mødtes og har fået konstitueret sig og hvordan det ser ud med navne på posterne, kan det ses under foreningen

 

18. februar 2016

 

Hej alle - Her kan i se en fin plakat over vores sæsonplan for 2016, som du kan printe ud og hænge op derhjemme og i butikker rundt omkring :-)

Sæsonplan 2016

 

8. februar 2016

Hej alle

Nedenunder her kan i læse regnskab for 2015, budget for 2016 og et forslag til generalforsamlingen, som i kan nærlæse og foberede jer til

 

Regnskab 2015

Budget LFPT 2016

Forslag

 

17. marts 2015

Vi er glade for at nu kunne præsentere vores nye online tilmeldningsblanket. Alt man skal gøre er at udfylde blanketten og trykke send.

Man skal udflyde en pr. pony. Tilmeldingsblanketten finder du under propositioner.

Man kan fortsat tilmelde til Anders via mail eller sms. Vi skal gøre opmærksom på at at tilmeldninger modtaget efter tilmeldningsfristen ikke bliver godkendt og din pony kommer derfor ikke med i løbet. Vi opfordre til at alle følger dette, det gælder både via mail, sms og tilmeldningsblanket.

 

6. marts 2015

Vi er i dag meget glade for at kunne offentliggøre vores nye hjemmeside. Skulle der være noget I mangler på hjemmesiden eller som I ikke kan finde, skal I være meget velkomne til at skrive til Anders eller Stine.